Overdele

LAGERSALG

Original price was: kr.1.299,00.Current price is: kr.359,00.

LAGERSALG

Original price was: kr.799,00.Current price is: kr.319,60.

Klassiske og stilfulde sorte overdele i plus size til kvinder

Hos S+ By Zusse er vores overdel designet specifikt til kvinder med større størrelser og former. Alle vores overdele er i plus størrelser og tilgængelige i størrelserne fra 42 til 54. Vores plus size overdele fås i en sort farve, da farven med god grund er en stor favorit, når det gælder dametøj i større størrelser. Det skyldes, at den sorte farve har en flatterende effekt, der gør, at den kan bæres til enhver lejlighed. Samtidig med at det er nemt at skabe et stilrent look, der passer til enhver størrelse og form.

Sorte plus size overdele, der passer til enhver lejlighed

Vores overdele kommer i forskellige stile og designs. Vi har overdele, der passer til alle typer uanset størrelse. Så om du ønsker en løs og luftig overdel eller en lidt mere tætsiddende pasform, så har vi hos S+ By Zusse, overdele i plus size der passer til enhver stil og personlighed. Dermed er der ingen grund til, at du går på kompromis med din stil, når du har mulighed for at finde overdele, som passer netop til dine former og stil.

Hvordan finder du den rigtige størrelse til plus size overdel?

Vi ved, at det kan være svært at vælge den perfekte størrelse og pasform, når det kommer til at vælge en plus size overdel, der både er i stand til at fremhæve dine former samtidig med, at de sikrer en god komfort. Et godt udgangspunkt er, at du foretager konkrete målinger inden du vælger din størrelse.

Inde på vores produkter har vi lavet en størrelsesguide, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte pasform. Har du spørgsmål angående valg af størrelse, er du altid velkommen til at kontakte os.