Sorte Pluz Size Kjoler

LAGERSALG

Original price was: kr.799,00.Current price is: kr.319,60.

Original price was: kr.999,00.Current price is: kr.799,00.

Original price was: kr.699,00.Current price is: kr.399,00.

LAGERSALG

Original price was: kr.999,00.Current price is: kr.399,60.

LAGERSALG

Original price was: kr.1.299,00.Current price is: kr.519,60.

Original price was: kr.1.299,00.Current price is: kr.999,00.

LAGERSALG

Original price was: kr.999,00.Current price is: kr.399,60.

Klassiske og stilfulde sorte kjoler i plus size til kvinder

Hos S+ By Zusse er vores sorte kjoler designet specifikt til kvinder med store størrelser og former. Alle vores kjoler er i plus størrelser og tilgængelige i størrelserne fra 44 til 54. Vores plus size kjoler fås i en sort farve, da farven med god grund er en stor favorit, når det gælder dametøj i store størrelser. Det skyldes, at den sorte farve har en slankende effekt, der gør at det kan bæres til enhver lejlighed. Samtidig med at det er nemt at skabe et stilrent look, der passer til enhver størrelse og form.

Sorte plus size kjoler, der passer til enhver lejlighed

Vores sorte kjoler kommer i forskellige stile og designs. Vi har kjoler, der passer til alle typer uanset størrelse. Så om du ønsker en løs og rummelig kjole eller en lidt mere tætsiddende pasform, så har vi hos S+ By Zusse kjoler i plus size, der passer til enhver stil og personlighed. Dermed er der ingen grund til, at du går på kompromis med din stil, når du har mulighed for at finde sorte kjoler, som passer netop til dine former og stil.

Kjolerne er i sort pontoroma kvalitet, 95% økologiske viskose samt 5 % elasten, der gør at kvaliteten er behagelig samt nemt at vaske. Alle disse kjoler kan bruges til forskellige lejligheder. Om det er til festlige begivenheder, brug i dagligdagen eller noget helt tredje, så gør vores kjoler det hele muligt med den elegante og tidløse stil samt komfort.

Hvordan finder du den rigtige størrelse til plus size kjoler?

Vi ved, at det kan være svært at vælge den perfekte størrelse og pasform, når det kommer til at vælge en plus size kjole, der både er i stand til at fremhæve ens former samtidig med, at de sikrer en god komfort. Et godt udgangspunkt er, at man foretager konkrete målinger inden man vælger sin størrelse.

Bryst: Med et blødt målebånd, placerer du den rundt om den bredeste del af dit bryst under dine armhuler, så målebåndet sidder tæt men uden, at det strammer for meget.
Talje: Placere målebåndet omkring din naturlige talje, som typisk er det smalleste punkt mellem bryst og hofter. På samme måde med brystmåling, skal du sørge for, at målebåndet sidder tæt men ikke for stramt.
Hofter: Placere målebåndet omkring den fyldigste del af dine hofter, som normalt er der, hvor din numse er størst. Igen skal du sørge for, at målebåndet ikke strammer for meget, men at det stadig sidder tæt til din krop.

Inde på vores produkter har vi lavet en størrelsesguide, der kan hjælpe dig med at finde det perfekte fit. Har du spørgsmål til valg af størrelse, er du altid velkommen til at kontakte os.